Ruim assortiment gietvloeren

Gietvloer Zwolle heeft een ruim assortiment aan gietvloeren waar u uit kunt kiezen. Niet alleen als bedrijf, maar ook als particulier. Steeds meer particulieren kiezen voor een gietvloer in hun woonkamer, keuken, slaapkamers en badkamer. Ook in deze laatste ruimte kan een gietvloer zonder problemen worden aangebracht. Gietvloeren kunnen prima tegen vocht. Het is echter wel noodzakelijk om een extra laag aan te brengen zodat de vloer vochtbestendig wordt. Gietvloer Zwolle kan hierin het juiste advies geven. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van gietvloeren? Neem dan contact op met gietvloer Zwolle om een afspraak in te plannen. In de showroom kunt u de verschillende kleuren bekijken waarin gietvloeren beschikbaar zijn. U zult al snel ontdekken dat er enorm veel keus is op het gebied van deze vloersoort.

living-stone2
Voordeel voor MKB en VVE

Bent u een midden- of kleinbedrijf of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor de VVE? In dat geval kunt u profiteren van extra korting. Verschillende bedrijven en VVE’s hebben inmiddels kennisgemaakt met de goede service van Gietvloer Zwolle. Zij hebben gietvloeren laten aanbrengen in bedrijfshallen, op balkons, appartementen en galerijen. Gietvloeren kunnen eigenlijk overal aangebracht worden. Er is bijna geen ruimte waarin een gietvloer niet kan worden aangebracht namelijk.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht staat centraal bij gietvloer Zwolle. Er staat altijd een adviseur voor u klaar om u te begeleiden. Heeft u vragen, dan kunt u deze uiteraard stellen. De adviseur zal samen met u een inventarisatie maken. Dit doet hij door enkele vragen te stellen. Op basis van uw antwoorden komt er een advies uit m.b.t. het type gietvloer dat het beste bij u past. Uiteraard wordt de geadviseerde gietvloer voor een scherpe prijs aangeboden. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat u de hoofdprijs betaalt bij gietvloer Zwolle.