post

Jouw tuin veilig de winter door: lees onze tips!

Keer in de lente terug naar een schitterende tuin door deze volledig op de winter voor te bereiden! Hier leer je hoe je dit voor elkaar krijgt.

Borders bijknippen

Laat vaste planten die nog bloeien hier lekker mee doorgaan. De bloemen die nu nog ontluiken zorgen juist voor pracht en praal in je tuin! Ook halen vogels hier hun voeding uit. Om een prachtige winter border over te houden, knip je daarom alleen afgestorven planten weg.

Ontwortelen en composteren

Bloeit iets uit? Haal het dan weg! Zeker eenjarige planten zullen niet meer groeien. Haal ze met wortel en al uit de grond en gooi ook de inhoud van je moestuin en broeikas op de composthoop. Plant bovendien alvast viooltjes, winterheide en voorjaarsbollen.

Gazon bijhouden

Vóór de winter moet het gras nog één keer gemaaid worden; eventueel daarna nog eens als de herfst erg mild was. Laat geen bladeren op het gras liggen om de groei niet te beperken. Bemesten is niet nodig maar kalk strooien is nooit weg.

Bomen en struiken snoeien

Nu de takken nog zichtbaar zijn – en niet onder een dikke laag sneeuw zitten – is in de herfst snoeien een uitstekend idee. Zelfs als er nog bladeren aan je esdoorn, kastanje, druif, berk of walnoot zitten. Zodra eind december arriveert, moet dit gedaan zijn. Zo voorkom je ‘bloedende’ snoeiwonden.

Kraan afsluiten

Door tijdig het water af te sluiten zal je kraan niet kapot vriezen. Bewaar je sproeier op een droge en veilige plek in je schuur of garage.

Afval aanpakken

Bij een grote tuin komt tijdens deze klus veel afval vrij. Een afvalcontainer huren waarin je al je resterende groen kwijt kunt, is daarom zeer verstandig.

Geniet van je wintertuin en maak er weer wat moois van in de lente!

 

 

post

Moderne keuken(s) bekijken

Moderne keuken(s) kan je in de showroom van Middelkoop meer dan genoeg bekijken. Zodra je op de website van dit bedrijf gaat kijken, zie je al heel veel verschillende modellen staan. Kies jij het liefste voor een moderne, een eigentijds of een budget model. Het is hier allemaal te vinden en nog veel en veel meer. Het is al leuk om alle modellen op het internet te bekijken. Maar om echt het gevoel erbij te krijgen, of een bepaald model wel iets voor mij is, moet ik er doorheen kunnen lopen. Dat is ook mogelijk want in de showroom staan veel keukens opgesteld. Het ene exemplaar is nog mooier en luxer dan het andere. Ook zijn de modellen verschillend. Je kan er namelijk voor kiezen om een recht model te hebben, eentje in een L vorm en zelf in de U vorm zijn er diverse te vinden.

Moderne keuken(s) shoppen

Omdat ik eerdaags de sleutel krijg van mijn nieuwe woning was ik al op zoek naar een moderne keuken(s). Tegenwoordig is het zo dat de nieuwe huizen zonder een keuken worden opgeleverd, mits je hier voor getekend heb en de aannemer een keuken komt plaatsen. In eerste instantie leek mij dit wel iets, maar toen ik de voorbeelden kreeg te zien heb ik afgehaakt. Ik wilde beslist geen standaard model in mijn nieuwe huis krijgen. Daarom ben ik zelf op zoek gegaan en er meteen een leuke dag van gemaakt.

Samen met een paar vriendinnen zijn wij op keuken jacht gegaan. Erg gezellig en zo zie je nog eens wat. De eerste winkels waar wij heen waren gegaan waren niets. In een paar waren de verkopers zelfs te beroerd om te komen helpen. Dat was in de winkel van Middelkoop heel anders. Bij binnenkomst werden wij al van harte welkom geheten en dat doet meteen heel anders aan.  Moderne keuken(s)

Bijzonder goed geholpen

Wanneer je een zaak binnen loopt en je vriendelijk gedag wordt gezegd door een medewerker, doet je goed. Mij in ieder geval wel. Je hebt meteen het idee dat je welkom bent en dat voelde ik in deze winkel meteen. Ook werd er gevraagd of wij al geholpen konden worden of liever eerst rustig door de showroom wilde lopen. Wij kozen in eerste instantie voor het laatste. Mochten wij vragen hebben dan konden wij altijd bij deze verkoper terecht.

Wij hebben heerlijk door alle modellen gelopen en goed kunnen bekijken. In sommige modellen ben ik even achter het fornuis gaan staan. Op deze manier kreeg ik het gevoel of het wel iets voor in mijn nieuwe woning was. Bij twee verschillende opstellingen had ik een goed gevoel. Het ene model was in een u vorm, erg mooi en praktisch. Het andere model was met een kook eiland. Het gasfornuis staat dan als het ware in het midden van de keuken, los van het aanrecht. Ook hier kreeg ik een goed gevoel over. Eigenlijk was het best wel moeilijk om een keuze te moeten maken uit zoveel mooie modellen.

De verkoper heeft mij goed geholpen

In de showroom bij Middelkoop, heb ik zeer veel bijzonder mooie keukens gezien. Eigenlijk teveel, want ik viel van de ene verbazing in de andere. Natuurlijk had ik op papier wel de maten gekregen, maar om dit in de praktijk te zien is toch anders. De verkoper heeft mij goed geholpen daar bepaalde tips te geven. Een van deze tips was om te wachten tot ik de sleutel van de woning kreeg. Hierdoor kon ik makkelijker bekijken of de modellen die ik had gezien daadwerkelijk wel in mijn nieuwe woning zal passen. Wat ik helemaal geweldig vond, was de mogelijkheid dat er een medewerker langs zal komen om te kijken wat er zoal mogelijk was.

Maar goed ook dat ik niet meteen een keuken had gekocht, voordat ik de sleutel kreeg. Want waar ik geen rekening mee had gehouden waren de deuren die in deze ruimte aanwezig waren. Hierdoor bleef er maar een beperkte ruimte over om een keuken te plaatsen. Het kookeiland was hierdoor al meteen komen te vervallen. Jammer, want dat leek mij een geweldig model. Moderne keuken(s)

Een zeer mooi model gevonden

Inmiddels woon ik alweer een half jaar in mijn nieuwe woning. De verhuizing verliep snel en goed. Net zoals het plaatsen van een mooie nieuwe keuken. Uiteindelijk is het een L-vormig model geworden. Puur om het feit dat ik anders geen ruimte meer zal hebben c\voor een kast en een kleine eethoek. Gelukkig dat de medewerker van Middelkoop hier meer kijk op had en de juiste maten had opgenomen. Anders had ik nu een model gehad, waar de buren van mee konden genieten. Veel te groot dus.

Omdat ik ervan uit was gegaan dat mijn keuken groot genoeg was voor een kookeiland, heb ik nu meer ruimte over. Achteraf gezien ben ik blij dat ik dit model niet heb gekozen, want dan had ik bijna geen mogelijkheid om normaal achter het fornuis te staan. Nu heb ik een mooie, boerenkeuken, met de aller luxe keukenapparatuur. Waar ik heel erg blij mee ben is de wand met een koffiezetter. Hier heb ik altijd van gedroomd en dat is nu werkelijkheid geworden.

Kom gezellig shoppen in deze showroom

Elke keer wanneer eer iemand gezellig bij mij op visite komt, krijg ik complimentjes over mijn nieuwe huisje en in het bijzonder over mijn geweldig mooie keuken. Zelf ben ik hier ook ontzettend tevreden over en ben blij dat ik bij Middelkoop ben terecht gekomen. Hier is de service zo goed en de keuze enorm. Alleen al door de showroom lopen maakt het allemaal heel erg bijzonder leuk. Heb je een vraag, stel die gerust. De vakkundige medewerkers helpen jou graag aan een zeer mooie en luxe keuken. Ook het apparatuur van verschillende goede merken, kan je hier kopen. Al met al is dit een bedrijf waar je zeker goed kan slagen en de juiste service krijgt die je van een bedrijf mag verwachten.

Ondanks de goede service kan het zijn dat er een klacht is, ook dan is het mogelijk om hierover een medewerker te spreken. Moderne keuken(s)

post

Loodgieter Geldrop ingeschakeld!

Dankzij de loodgieter Geldrop hebben wij onze nieuwe keuken weten te plaatsen! Het moment dat wij de sleutels van onze woning hadden gekregen waren wij al druk aan het verbouwen. De zolder werd volledig aangepakt en de keuken moest er gewoon uit. Die dateerde uit de jaren ’60 en dat is niks voor ons. Wij willen onze woning echt in een moderne stijl zien te krijgen en dan hoort deze keuken er niet bij. Gelukkig hadden wij al snel een nieuwe keuken gevonden en kon de oude keuken eruit gesloopt worden. Echter kwamen wij er op dat moment pas achter dat de leidingen niet op de juiste plek zitten. Balen, aangezien ik nu een nieuwe keuken heb waar ik niks mee kan doen. Gelukkig kwam mijn partner met het idee om hier een extern bedrijf voor in te schakelen. Het plaatsen van de keuken doen wij graag zelf, alleen de leidingen wil ik mij niet aan wagen.

loodgieter Geldrop

Online een loodgieter Geldrop gezocht

Zo ben ik op het internet gaan zoeken en terecht gekomen bij loodgieter Geldrop. Dit bedrijf weet als geen ander hoe belangrijk het is om de leidingen op de juiste manier te verleggen. Ook in de kosten zijn zij een stuk aantrekkelijker vergeleken met wat ik elders heb gezien. Hierdoor was het voor mij snel duidelijk en ben een afspraak gaan maken bij dit bedrijf. Zo zijn zij bij ons langs geweest en werd de offerte opgemaakt. De offerte hebben wij diezelfde dag nog terug gekregen en daar hebben wij akkoord op gegeven. Aantrekkelijke kosten in combinatie met de geweldige service is perfect.

post

Een uitstekende service bij Slotenmaker Brasschaat

Sloten laten maken doe je snel en goedkoop bij Slotenmaker Brasschaat. De medewerkers hebben veel ervaring en weten alles van sloten en veiligheid af. Wanneer je beroep doet op hun diensten komen ze bij je thuis langs om je huis te analyseren. Je kunt rekenen op een klantvriendelijke expert die nauwkeurig alle sloten bij jou thuis nakijkt. Natuurlijk kun je ook een beroep doen op de diensten van Slotenmaker Brasschaat als je een probleem hebt met één van je sloten. Er wordt dan gekeken of het slot vervangen moet worden of dat reparatie voldoende is. De medewerkers zijn altijd eerlijk en vertellen je precies hoe het zit.  

Het nut van een reservesleutel

Het is verstandig om altijd een reservesleutel bij iemand anders achter te laten. Er bestaat namelijk altijd de kans de jij je eigen sleutel kwijtraakt. Daarnaast kan een sleutel gestolen worden of kapot gaan. Door een sleutel bij iemand anders te bewaren kun je dan in ieder geval nog je eigen huis in. Ook is het handig dat een betrouwbaar persoon je huis kan betreden in bepaalde gevallen. Bijvoorbeeld wanneer je zelf het slachtoffer bent van een medisch noodgeval en de deur daardoor niet open kan doen. Slotenmaker Snel is bekwaam in het maken van reservesleutels. Daarvoor is speciale apparatuur aanwezig die door een computer aangestuurd wordt. Klanten kunnen daarom rekenen op reservesleutels die altijd perfect passen.

post

Vitra Eames stoel bij Daamen Interieur

Op zoek naar de nieuwste uitvoering van de Vitra Eames stoel? Kijk dan niet verder en kom langs bij Daamen Interieur! Dit bedrijf houdt zich al meer dan veertig jaar bezig met verlichting, stoffering, interieurontwerp en natuurlijk design! Het familiebedrijf heeft met veertig jaar al flink wat ervaring en daarmee een hele goede naam in de designerwereld. In de showroom, die u vindt in Bakel, ziet u meteen al grote merken en maakt u kennis met de mooie en vernieuwende collectie van het bedrijf.

Grote merken, kleine merken

Wat Daamen interieur zo bijzonder maakt is dat ze niet alleen grote merken binnen halen, ook geven ze de mogelijkheid om kleinere producenten en ontwerpers hun materialen via Daamen te verkopen. Alles is gebaseerd op allure, eigenzinnigheid en natuurlijk goede kwaliteit. Zo kunt u unieke spullen vinden.

Advies op maat

Weet u nog niet zeker wat u wilt? Dan kunt u altijd terecht voor advies. Of u nou iets bij dit bedrijf wilt kopen of alleen maar rond wil neuzen, de stylisten staan altijd voor u klaar. Ook kunnen zij u vertellen wat de nieuwste trends zijn, en vergeet daarbij de duurzaamheid van het interieur niet! Voor meer informatie, kijk gerust rond op de website of kom langs in Bakel!

post

3 voordelen van een beveiligingscamera set

Een beveiligingscamera set is niet meer weg te denken in een tijd waar er zoveel criminelen rondlopen en zoveel verschillende technieken hebben in te breken in huizen en bedrijven. Toch zijn er genoeg mensen die twijfelen om 1 te kopen en te installeren, daarom gaan wij vandaag 3 voordelen delen met u en dat ook nog van de bekende IP camerasysteem, zodat u niet langer hoeft te twijfelen om 1 aan te schaffen.

Verschillende doeleinden

Je kunt een beveiligingscamera set voor verschillende doeleinden gebruiken. Een nanny dan afstand uit op de baby kan letten. Een eigenaar van een pand die toezicht kan houden binnen en buiten zijn huis, om zich te beschermen tegen indringer en zodat zij een oogje kunnen houden op de oudjes in hun huis, indien zij hulp nodig hebben dat zij dat gelijk weten.

Easy to go

Deze set is makkelijk te verplaatsen omdat hij volledig draadloos is en makkelijk te installeren, indien u gaat verhuizen of elders toezicht wilt houden met de camera dan kan dat probleemloos verlopen.

Night vision

Met de camera set kun je ook in de avond uren geweldig beeld mee opvangen vanwege de hd kwaliteit en de infrarood opties erin. Ook deze beelden kunt u via elk willekeurige plek en locatie alles bekijken zonder enige moeite.

Zoveel voordelen die u heeft aan een ip beveiligingscamera set. Schaf gauw 1 van deze setjes aan en ervaar het zelf, want spijt gaat u zeker niet hebben van uw koop besluit, dat garanderen wij u!

post

Banken met de laagste prijs

Moderne banken zie je steeds vaker terug in diverse woonstijlen. Bij Huisjeshop.nl vind je de leukste banken die jouw interieur helemaal afmaken. De bank is niet alleen een plek om lekker te ontspannen, maar dient vaak ook als eyecatcher binnen je woonkamer. Echte Huisjeshop banken herken je aan de stijlvolle uitstraling. Het kan soms een klus zijn om een bank te vinden die echt helemaal aan je wensen voldoet. Huisjeshop helpt je graag bij het vinden van je droombank.

Assortiment banken Huisjeshop

Bij Huisjeshop kun je terecht voor een gevarieerd assortiment banken. Van een stoere eetkamerbank tot een lekkere woonkamerbank om op te relaxen, hier vind je het allemaal. Voor welke soort bank je kiest hangt uiteraard af van je wensen, maar ook andere factoren spelen een rol. Denk aan de beschikbare ruimte binnen je woonkamer. Bij een kleine ruimte komt eetkamerbank Marvin of Neba goed tot zijn recht. Of wat dat je van bank Evia? Een groot voordeel aan de collectie van Huisjeshop is dat er voor iedere stijl wel een geschikte bank te vinden is. Fan van vintage? De Chesterfield bank is dan zeker een aanrader. Deze uitvoering is bekleed met vintage leder en geeft de bank die echte klassieke uitstraling. Heb je een landelijk interieur? Ronde vormen komen dan goed tot zijn recht. Strakke vormen sluiten weer beter aan op een modern interieur. Wil je je interieur helemaal in stijl afmaken? Bekijk dan zeker de andere categorieën eens. Leuke tafels, stoelen en kasten zijn er ook volop te vinden. Huisjeshop

Online je bank kopen

Heb je het aanbod banken van Huisjeshop bekeken en jouw ideale bank gevonden? Je koopt hem gemakkelijk en snel online. Bij deze webshop heb je de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden. Zodra je bestelling binnen is wordt er alles aan gedaan om jouw favoriete bank zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Wil je meer weten over de banken van Huisjeshop? Breng een bezoek aan de website of neem contact op met de klantenservice.

post

LED lampen kopen

Bent u online op zoek naar LED verlichting? En wilt u niet te veel betalen? Maak kennis met Ledlampenkopen.nu. Hier vindt u een ruim assortiment LED lampen tegen een scherpe prijs. Er is online veel te vinden, zoveel dat het soms een flinke klus kan zijn de juiste keuze te maken. Weet u welke LED lamp u nodig heeft en waarop u dient te letten? In dit blog vertellen we u er graag meer over.

Assortiment Ledlampenkopen.nu

Naar wat voor soort LED lamp u ook op zoek bent, LEDlampenkopen.nu heeft het voor u. Al jarenlang is deze partij gespecialiseerd in de verkoop van LED verlichting. Een greep uit het assortiment:

 • LED spots
 • LED bulb
 • LED kaarslampen
 • LED speaker lamp
 • LED TL buizen
 • LED batten
 • LED dimmers
 • LED panelen
 • LED bouwlampen
 • LED solar verlichting
 • LED werklampen
 • Accessoires

Welke lamp heeft u nodig? Voordat u overgaat tot aankoop, let op de fitting van de lamp. Zo zit er verschil tussen een E14 en E27. Ook de Watt eenheden verschillen. Ledlampenkopen.nu

Dimbare LED verlichting

Om een ruimte waar de LED verlichting hangt extra sfeervol te maken kunt u kiezen voor dimbare LED lampen. U bepaalt dan zelf hoe licht of donker u de ruimte maakt. Bij LEDlampenkopen vindt u verschillende kleuren LED verlichting. Kiest u voor warm wit, extra wit of RGB? U vind het allemaal in de webshop.

Vragen LED lampen?

Een van de grote voordelen van LED lampen is dat ze erg energiezuinig zijn en ook nog eens minder belastend voor het milieu in vergelijking met gloeilampen. Vol trots presenteert LEDlampenkopen.nu hun beschikbare lampen. Zij doen er alles aan om u mooie LED verlichting te bieden. Het assortiment wordt op grote schaal ingekocht zodat ze u voordelige prijzen kunnen bieden. Hiermee bewijzen ze dat LED verlichting helemaal niet duur hoeft te zijn. Wilt u meer weten over LEDlampen kopen of heeft u vragen? Of komt u er tijdens het online shoppen achter dat u er niet uitkomt? Neem dan contact op met Ledlampenkopen.nu en de specialisten helpen u graag verder.</p

post

Woningontruiming Vandaag maakt het verschil.

Het is vaak lastig een goede keuze te maken tussen alle verschillende ontruimers. U heeft niet zo vaak een ontruimer nodig en het is daarom lastig in te schatten wat er nodig is en wat er bij komt kijken bij de dag zelf. Een transparant bedrijf is erg belangrijk omdat deze aangeven hoe dingen in elkaar zitten waardoor u een goed beeld krijgt van de werkzaamheden. Daarnaast is een goed contact met een ontruimer belangrijk, heeft u het gevoel dat u elkaar goed begrijpt en gelooft u dat een ontruimer zorgvuldig te werk gaat.

Het ontruimen van een woning is specialistisch werk. Dit komt doordat woningen oud kostbaar kunnen zijn. Opgangen kunnen erg smal zijn waardoor meubels er niet zomaar door passen, in smalle straten is parkeren en het gebruik van een lift lastig en drukke straten maakt een woningontruiming complex. Woningontruiming Vandaag is hierin gespecialiseerd in complexe ontruimingen.

Naast dat het belangrijk is om de omgeving goed te kennen is het ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de lokale regelgeving, bijvoorbeeld wat betreft ontheffingen en afvalverwerking. Omdat Woningontruiming Vandaag enkel lokaal werkvkennen wij de regels goed en is het voor ons erg eenvoudig de opdracht voor, tijdens en na de ontruiming goed te organiseren. Het werk gebied is groot Amsterdam, Amstelveen en Haarlem. Om er zeker van te zijn dat u niets over het hoofd ziet ga naar onze woningontruiming checklist. Alles over woning ontruiming bij woningontruimingvandaag.nl.

Doordat wij specialistische kennis hebben van zowel de kosten voor de ontruiming als de opbrengsten voor de nog bruikbare spullen, kunt u er vanop aan dat u de beste offerte krijgt. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan omdat wij werken met een vaste prijs waar alle kosten in berekend zijn. Daarnaast krijgt u 100% oplevergarantie wat betekend dat wij doorgaan tot u tevreden bent.

Of het nu gaat om een woning ontruiming na overlijden, senioren verhuizen, herstelwerkzaamheden aan de woning verrichten, de woning opleveren naar de wens van de verhuurder of een woning verkoopklaar maken, Woningontruiming Vandaag staat voor u klaar!

post

Prijsopgave slotenmaker Den Haag opvragen

Bij de slotenmakers in Den Haag kun je gebruik maken van verschillende diensten en er zijn veel combinatie van diensten mogelijk. Ze hebben nog ook diverse producten waarin ook veel combinaties mogelijk is waardoor het maken van standaardprijzen moeilijk en daarom maken ze alleen prijsopgave voor aangevraagde diensten en producten.

Je zult bij geen enkele slotenmaker in Den Haag dan ook de prijzen vinden op hun website maar je kunt dit wel makkelijk opvragen. Iedere slotenmaker heeft een contact formulier die je kunt invullen en hiermee kun je iedere vraag stellen die je hebt. Je kunt dus ook de prijzen van hun diensten en producten opvragen. Geef hierbij aan wat je precies wilt en de slotenmaker kan hiervoor een offerte opmaken en versturen. Op deze manier heb je de prijsopgave zwart op wit en kunnen er geen misverstanden ontstaan. 

Je kunt dit bovendien doen bij iedere slotenmaker Den Haag en er zijn natuurlijk geen kosten verbonden aan het aanvragen van een offerte. Je kunt dus bij alle slotenmakers in Den Haag de prijzen opvragen en daarna de prijzen vergelijken. Zo vind je ook gelijk de goedkoopste slotenmaker Den Haag en kun je ook gelijk wat geld besparen door op je budget te letten.