egaliseren vloer werkt goed

1Het onderwerp van vandaag is egaliseren vloer. Een jaar geleden kochten mijn vriend en ik een woning uit de jaren twintig. Een buitenkansje, maar er moest nog wel veel gebeuren. Zo was de vloer niet helemaal goed meer aangezien het huis al best oud is. De vloeren zat nou eenmaal vol met gaten en er moest dus echt iets aan gedaan worden.

Een beetje rond kijken  naar een oplossing!

2

 

Het was dus de bedoeling dat ik een beetje ging rondkijken naar een oplossing. Dit besloot ik dus op het internet te gaan zoeken. Zo begon ik een beetje te kijken naar bouw bedrijven en klusjes mannen. Zodoende kwam ik op de website van egaliseren vloer terecht. Die bleken een heel mooi apparaat te hebben om dit te realiseren.

 

De vloeren weer netjes maken voor niet al te veel geld!

 

Ik besloot dus contact op te nemen met dit bedrijf. Nadat ik ze had gebeld voor een offerte, kwam er een vriendelijke en deskundige man bij ons langs. Zodoende liet ik hem de vloer zien en hij vertelde ons da hij dit snel weer leefbaar kon maken. Ook kon dit voor een mooie prijs zei hij er bij. We zijn hierna dus rond de tafel gaan zitten en zo liet hij dus zien wat het zou gaan kosten. Dat was tot onze verbazing vrij goedkoop en we besloten er dus mee akkoord te gaan. Tegenwoordig hebben wij een hele mooie vloer waar we heel blij mee zijn.

3