Wekker slechthorende maakt iedereen wakker!

Worldwide Vision is een groothandel gespecialiseerd in hulpmiddelen die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken. Zij selecteren de beste hulpmiddelen van over de hele wereld. Op de webshop van Worldwide Vision kunt u alle producten makkelijk bekijken en eventueel bestellen. Ze hebben de meeste producten altijd op voorraad waardoor de levertijd erg kort is. Ook kunt u langsgaan bij een van de winkels in Nederland om daar de hulpmiddelen te kopen. Door de vele vestigingen, is er altijd een winkel bij u in de buurt. Wanneer u voor Worldwide Vision kiest, kiest u voor kwaliteit!

Een van de hulpmiddelen die Worldwide Vision verkoopt is de wekker slechthorende. Dit is een wekker voor mensen die slechthorend zijn en een normale wekker niet meer kunnen horen. Er zijn verschillende soorten wekkers beschikbaar en ook Worldwide Vision verkoopt deze. De wekker slechthorende beschikt over drie wekfuncties. Zo kunt u gewekt worden met licht, geluid en/of trilling. Hierdoor zult u altijd wakker worden, ook wanneer u vast slaapt. De wekker slechthorende is ook geschikt voor mensen die slechtziend zijn of senioren aangezien de wekker slechthorende een grote rode display bevat.

Onlangs heb ik zelf ook de wekker slechthorende besteld voor mijn oma. Zij is slechtziend en daarom is de wekker met trilfunctie echt iets voor haar. Ze heeft er uiteindelijk erg veel baat bij. Daarnaast was de levertijd erg snel en ik ben ook erg tevreden over de klantenservice.

Welke soorten wekfuncties bevat de wekker slechthorende?

  • Licht wekfunctie
  • Geluid wekfunctie
  • Trilling wekfunctie