Wietzaadjes Kopen via het internet

Je wilt graag Wietzaadjes Kopen? Echter zit jij er niet op te wachten dat jouw buren hiervan op de hoogte zijn? Logisch aangezien sommige er toch een soort van afschuw voor hebben. Toch vind ik het kweken van wiet nog steeds erg leuk om te doen. Het is en blijft onwijs prachtig om te zien hoe dat het ontkiemen nu eenmaal gebeurt. Op de een of andere manier geeft het mij echt een kick hoe dat je kunt zien dat het groeit.

Het ontkiemen

Wietzaadjes Kopen

Als je wietzaadjes wilt planten, dan zul je deze eerst moeten ontkiemen. Het ontkiemen van de zaadjes kun je het beste binnen realiseren. Bij een constante temperatuur van 20 graden ongeveer verloopt dit het beste. Het maximum van het ontkiemen duurt ongeveer 10 dagen. Het belangrijkste hiervan is om er goed voor te zorgen dat je de zaden niet aanraakt! Het is te begrijpen dat je het graag wilt aanraken om de kracht van het zaadje te voelen. Echter duurt dan het gehele proces nog langer en dat zou zonde zijn natuurlijk! Kortom, lekker laten liggen en goed toekijken hoe dat het in zijn werk gaat!

De wietzaadjes kopen via het internet

Het ontkiem proces is een van de belangrijkste taken die je dient te voldoen. Hiermee zorg jij ervoor dat jouw plantje op de juiste manier zal gaan groeien. Dit kun je overigens in een vochtige ruimte waarmaken. Het ontkiemen van de wietzaadjes is dan ook aan te raden om dit eerst op vochtige watten te leggen.

Als jij uiteindelijk ziet dat er een wortel aan komt te zitten, dan is het verstandig om de zaadjes in de grond te stoppen. Zorg er wel voor dat je dit met de hoogste zorg realiseert! Ben je te vlot aan het werk of let je niet goed op de zaadjes, dan bestaat de kans groot dat je opnieuw moet beginnen. Ik wens je veel succes!