Loodgieter Breda

Loodgieter Breda ingeschakeld voor een lekkage!

haas 2

Ikzelf ben in bezit van een prachtige koopwoning maar afgelopen maand had ik te maken met een vervelend probleem! Op een of andere manier kwam er tijdens regen water binnen in mijn woonkamer en hier begreep ik maar niets van. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een professionele loodgieter Breda, maar waar kon ik deze vinden? Natuurlijk via het internet want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Na een tijdje het internet bekeken te hebben belandde ik op de website van een zeer interessante loodgieter in Breda. Ik belandde namelijk op de website van Loodgieter-Brabant. Dit loodgietersbedrijf beschikt over een zeer indrukwekkend portfolio. Daarnaast zijn zij ook gespecialiseerd in vele andere onderhoudswerkzaamheden. Zie hieronder alle specialisaties:

  1. CV installatie plaatsen
  2. Lekkage verhelpen
  3. Verstopping
  4. Riolering
  5. Dakbedekking

Nadat ik zag dat lekkage een van de specialisaties was nam ik onmiddellijk het besluit om contact op te nemen met het bovenstaande loodgietersbedrijf!

Loodgieter Breda

De lekkage is verholpen!

Een dag na contact arriveerde het personeel al bij mij thuis! Onmiddellijk zijn zij het probleem gaan bekeken en binnen no time kwamen zij erachter dat er een scheurtje/gat in de pijpleidingen zaten. Deze moesten dicht gemaakt worden en dan was het probleem verholpen. In een tijdbestek van maximaal een uur heeft het vakkundige personeel het probleem verholpen. De lekkage is verholpen en gedurende een regenbui komt er geen water meer binnen in mijn woonkamer!

Heeft u last van een lekkage binnen in uw woning? Laat deze lekkage dan zo snel als mogelijk verhelpen door het bovenstaande loodgietersbedrijf!

Klantenservice