Bijzonder mooie Montbretia bollen

Mijn moeder kan echt genieten van Montbretia bollen. Zij heeft haar grote woning omgeruild voor een kleine aanleunwoning met een bijzonder klein tuintje erbij. Bij haar oude woning had zij altijd al een grote lap grond waar zij haar eigen groente, maar ook leuke bloemen op had staan. De groente koopt ze tegenwoordig wel in de winkel, maar de bloemen wilde zij echt weer in haar tuintje hebben. Omdat mijn moeder specifieke wensen had, ben ik op zoek gegaan naar een kweker die bepaalde bloemsoorten heeft. Kwekerij Davelaar heeft een passie ontwikkeld voor de teelt van de Crocosmia, de bol waar mijn moeder naar op zoek was.  Montbretia bollen

Een mooie bloementuin

Deze kweker is echt gespecialiseerd in de Montbretia bollen. Mijn moeder heeft haar hart hier op kunnen halen en heeft diverse soorten van dit soort meegenomen. Omdat deze de tijd nodig hebben om te groeien hebben wij deze op tijd geplant, zodat zij in de zomer van een mooi bloemen bed kan genieten. 

Wil jij ook kunnen genieten van deze bijzondere exemplaren, dan kan je deze  bestellen via info@crocosmia.nl of bel naar 0252-431174. Natuurlijk is een bezoek aan deze zaak ook een aanrader. Van maandag tot en met zaterdag aan de Davelaar 4 in Woudenberg ben je hier van harte welkom.