salad-water-garden-plant-300x200

Tip: tuincentrum Amersfoort

Afgelopen week heb ik een bezoekje gebracht bij tuincentrum Amersfoort. Het is daar werkelijk gigantisch. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of zij hebben het. Ik ben bij het bedrijf terecht gekomen via Google. Toen ik onder ” tuincentrum Amersfoort ” zocht kwam de Welkoop direct in beeld. De website ziet er professioneel uit en geeft je een goede indruk van het assortiment. Het fijne is ook dat elk product een goede omschrijving heeft, zodat je precies weet wat je voor je hebt.

Op het internet staan veel goede recensies over dit bedrijf. Zo staat er dat ze een goede service hebben, scherpe prijzen en een gigantisch assortiment. Al deze punten zijn erg belangrijk!

Echt een aanrader

Wij hebben voor onze tuin veel plantjes gekocht. De planten zien er goed uit en heb er alle vertrouwen in dat ze lang meegaan. Wat betreft de kosten zijn ze erg voordelig en als je het vergelijkt met overige tuincentrums al helemaal. Het is daarom ook echt een aanrader om naar de Welkoop te gaan. Ook voor dieren benodigdheden kan je hier goed terecht. Zo hebben ze van alles voor kippen, honden, katten etc. Op de website vind je hier meer informatie over.