De voordelen van Duette® Shades

Wat zijn duette ®shades? koordbediend-duette

Duette ® shades is een uniek soort raamdecoratie.
Duette® shades bestaan uit een dubbele stoflaag met een honingraatstructuur. Dit biedt vele voordelen. Niet voor niets is Duette ® een geregistreerd merk.

Geschikt voor ramen in diverse vormen

Duette ® shades staan er bekend om dat ze geschikt zijn voor bijna ieder type raam. Denk bijvoorbeeld aan een dakraam of een erker. Zo zijn Duettes dus veelzijdig in gebruik.

Isolerende werking

De stilstaande lucht tussen de lagen van de Duettes zorgt er bijvoorbeeld voor dat de kou en warmte buiten worden gehouden. Door de isolerende werking van Duette® shades worden ze ook wel energiebesparend en duurzaam genoemd. Het is natuurlijk afhankelijk van je woning in hoeverre je de investering in isolerende woondecoratie terugverdient, maar de Duettes zullen zeker een positief effect hebben op je energierekening.

Onzichtbare systeemkoorden en geen gaatjes

Duette® shades hebben een mooi gelijkmatige plooienpatroon. Ook hebben ze een unieke honingraatstructuur. Een ander voordeel dat Duette ® shades hebben (boven bijvoorbeeld plissegordijnen) is dat de systeemkoorden tussen de twee lagen stof vallen. Daarom ziet u de systeemkoorden niet waardoor Duette ® shades een strak uiterlijk hebben.

Dat de systeemkoorden tussen de stoffen vallen, heeft nog een ander voordeel. Namelijk: er zijn geen gaatjes zichtbaar waar de systeemkoorden tussen zouden lopen. Zo kunnen Duette® shades geheel verduisterend werken. Natuurlijk moet u dan wel kiezen voor een verduisterende stof.

Brede keuze bij samenstellen Duette® shades

Bij het samenstellen van uw duette shades op Mijnraamdecoratie.nl heeft u de keuze uit een lichtdoorlatende of verduisterende stof. Verder heeft u een ruime keuze uit kleuren en kunt u kiezen of u een standaard of Top-down Bottom-Up bediening wilt.