Witte buffetkasten: heerlijk fris en karakteristiek

Bent u toevallig op zoek naar een witte buffetkast? Dan heb ik een heel mooi exemplaar gevonden voor u! Haar naam is Stina, aangenaam kennis te maken!

Stina

De buffetkast Stina is een prachtig exemplaar. De kast bestaat uit twee delen, namelijk een bovenkast en een onderkast. De bovenkast heeft drie deuren en de onderkast beschikt over drie open ruimtes met baskets, twee deuren en drie lades in het midden. De kast is 160 cm breed. Door alle opbergmogelijkheden is het een hele praktische kast, je kan er je mooie pronkstukken in tonen maar je kan er ook je rommeltjes in opbergen. De drie handige mandjes geven hier nog een extra dimensie aan. De deurtjes kunnen allemaal naar buiten open klappen waardoor je gemakkelijk bij je spulletjes kunt.

Witte buffetkasten

Omdat de kast licht is van kleur past zij in vele interieurs. Zij zal niet snel te zwaar en te groot overkomen. Zij zal mooi blenden met een licht interieur en in een donker interieur zal zij een lichtpuntje in de duisternis zijn.

Een uniek ontwerp

Het unieke aan deze kast, is dat de Stina met de hand gemaakt én geschilderd is. Dit geeft haar een heel landelijk en gezellig uiterlijk. Deze kast is 160 cm breed en 212 cm hoog, maar natuurlijk is de Stina ook in andere formaten beschikbaar.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de buffetkasten van Yels.nl? Neem dan snel een kijkje op hun webshop. Hier bieden zij niet alleen maar witte zusjes van Stina aan maar ook hele andere modellen die de moeite waard zijn om eens naar te kijken.