Bouw-handel een goede website!

A44-510x408Hallo allemaal, Welkom op weer een nieuw stukje van dit blog! Vandaag heb ik hopelijk weer een leuk nieuw onderwerp voor jullie het gaat namelijk over een lichtkoepel die ik in heb laten bouwen door Bouw-handel! Ik zal even ik het kort toelichten hoe ik er op ben gekomen om hier een stukje over te typen. Ik ben een tijdje geleden aangenomen bij een heel leuk woon bedrijf en wij merkte als bedrijf dat het een opkomende trend is om zo veel mogelijk licht je huis in te laten. Vandaar dat weel erg veel aanvragen kregen naar grote ramen bijvoorbeeld. Het nadeel hier van is dat er vaak een hele muur moet worden aangepast om er een raam in te laten zetten. Dit kost over het algemeen vrij veel geld tijd en moeite. Maar wij als bedrijf hebben dus uitgezocht hoe we op een andere manier op deze markt zouden kunnen inspelen, en dat is gelukt!

Onze stuk goedkopere oplossing!
lichtkoepel_dakbetreding

Wij hebben eens geïnformeerd naar andere bedrijven hoe hun de vraag aan pakken. Zo zijn we dus via een bedrijf op het idee van een lichtkoepel gekomen. Het bleek heel erg handig te zijn om een gat te maken in je plafond en daar dan een koepel in te zetten!

Veel tevreden klanten

Heel veel mensen hebben dit bij ons in de showroom gezien en hebben ter plekken besloten om te kopen! Ik moet zeggen zelf heb ik er ook ever na gedacht en heb het ook uiteindelijk gewoon gedaan, het is nou eenmaal zo mooi dankzij Bouw-handel!