Stucadoor Rijnsburg voor goed werk!

3 - kopie - kopieOnderwerp van vandaag Stucadoor RijnsburgVoor iedereen die op zoek is naar een goede stukadoor raad ik het zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van stukadoor Rijnsburg. Dit bedrijf heeft namelijk jaren lange ervaring om de muren en het plafond strak te krijgen in je woning. Je hebt verschillende soorten motieven waar je uit kan kiezen bij dit bedrijf als je je muur zou willen stucen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de kleuren waar uit je zou kunnen kiezen!

Wij wilde heel graag het hele huis gestuct hebben en dat zou duur worden!3 - kopie

Aangezien wij de hele woning gestuct wilden hebben hadden we verwacht dat dit aardig wat zou gaan kosten. Maar we hebben heel erg geluk gehad. Bij Stukadoor Rijnsburg viel het heel erg mee het was niet al te veel geld voor wat we voor ogen hadden! Ze hebben een hele mooie prijs voor ons weten maken waardoor wij besloten om meteen akkoord te gaan en te beginnen met de klus.

 

Hoe verliep de klus.

Wat we hebben gezien is dat ze vrij snel alles netjes hadden afgeplakt om in een keer door te gaan. Dit hadden ze met zen tweeën binnen een uurtje gedaan. Hierna was het natuurlijk tijd om ook daadwerkelijk te gaan stucen. Vooraf kregen we te horen dat dit ongeveer zon dag of twee ging duren. Maar ze waren al binnen 10 uurtjes klaar. Wat mij betreft is dit dus zeker een aanrader om bij Stukadoor Rijnsburg langs te gaan!