Een tip voor studenten: witgoed huren

header

De aanschaf van witgoed is een behoorlijke investering. Voor studenten die in studentenhuizen wonen is dit bedrag vaak te hoog omdat ze nog geen vast inkomen hebben. Je kan er voor kiezen om met het hele huis de apparaten aan te schaffen maar dit geeft ook weer problemen. Wat doe je als er iemand verhuisd? Moet hij of zij afbetaald worden? En hoeveel is dit dan? Problemen genoeg waar studenten zich helemaal niet mee bezig willen houden. Voor deze studenten heb ik een gouden tip:witgoed huren

wgvh

Een ruim assortiment aan witgoed

 

Door witgoed te huren zijn de kosten aanzienlijk lager. Witgoed huren is inclusief service en onderhoud van de apparaten. Mocht er een apparaat stuk gaan dan is er een kosteloze reparatieservice. In sommige gevallen kan het defcte witgoed ook kosteloos vervangen worden voor nieuw witgoed. De minimale huurperiode is 12 maanden en hierna is het contract maandelijks opzegbaar. Er is dus geen automatische contractverlenging. In het assortiment zitten wasmachines, drogers, wasdroog-combinaties,vaatwasser, koelkasten en fornuizen. Er kan gekozen worden tussen nieuw of gebruikt apparatuur. Daarnaast zijn er kortingen als er meerde apparaten gehuurd worden.

Al met al is witgoed huren dé oplossing voor studentenhuizen maar ook voor woongroepen kan dit concept ideaal zijn. Neem bij interesse gerust even een kijkje op de website witgoedverhuur.nl. Via de contact pagina kan er altijd vrijblijvend contact worden opgenomen.

combo