SB Bouten

SB bouten bestellen bij Bevestigingsexpert

Als je van plan bent om onderdelen aan elkaar vast te maken, dan is de kans groot dat je gebruik moet maken van een SB bout. SB bouten zijn bouten waarvan de kop de vorm heeft van een zeshoek. De afkorting SB staat voor Structural Bolts, een specificatie die zich richt op constructieve doeleinden. Wil je SB bouten van een goede kwaliteit voor de optimale stevigheid bij het monteren van je onderdelen? Dan kan je zeker slagen bij het assortiment dat Bevestigingsexpert te bieden heeft.

SB bouten zijn bedoeld voor het verbinden en bevestigen van onderdelen. De SB bouten van Bevestigingsexpert zijn officieel erkend en beschikken over het CE-keurmerk, waardoor je er met vol vertrouwen vanuit kunt gaan dat de bouten voldoen aan de Europese kwaliteitseisen.

Verschillende soorten SB bouten

Bij Bevestigingsexpert heb je de keuze uit 139 verschillende soorten SB bouten. Dit is een behoorlijk aantal, waardoor je mogelijk niet meteen weet welke SB bout je nu nodig hebt. De experts van Bevestigingsexpert helpen je graag met het zoeken naar de juiste SB bout. Op de website kan je tussen alle bouten ook filteren op verschillende vlakken, waardoor je makkelijker kan kiezen welke SB bout geschikt is voor jouw project of klus.

De SB bouten kunnen worden gesorteerd in groepen die te maken hebben met de grootte, bewerking, aandrijfmaat en verpakkingsgrootte. Zo kan je op de website van Bevestigingsexpert alle SB bouten selecteren die een diameter hebben van 12, 16, 20 of 24 millimeter. Voor de lengtes zijn er zelfs meer opties. Bij Bevestigingsexpert kan je terecht voor SB bouten van minimaal 25 millimeter en maximaal 260 millimeter. De bewerking van de SB bouten is in slechts twee varianten, gewoon verzinkt en thermisch verzinkt en de aandrijfmaten gaan van SW-19 door naar SW-24 en SW-30, met SW-36 als de grootste maat. Als je dan gekozen hebt welke maat je wilt hebben, kun je ook zelf kiezen of je meteen 25, 50 of zelfs 100 bouten tegelijk wilt bestellen. Dit is allemaal mogelijk bij Bevestigingsexpert.