Inrichting huis door Colors @ home

Laatst hebben mijn man en ik een huis gekocht, een grote koop. Die grote koop moet wel naar wens zijn, maar wij kochten het van de vorige bewoner, de inrichting van het huis was niet op z’n best en moest flink veranderen. Mijn man en ik kwamen er niet uit, veel verschil tussen wat we wilde met het interieur. Inrichting huis moet wel goed zijn voor beide, dus lieten we de inrichting huis doen door Colors @ home.

aaaaaaaa

Benadering

We hebben gelijk contact gezocht met het bedrijf Colors @ home, op het eerste gezicht zag hun website er goed verzorgd uit, dat vind ik persoonlijk al heel belangrijk. We hadden gelijk een afspraak gemaakt om even om de tafel te zitten om ideeën op te doen. Ik merkte dat de medewerkers heel goed naar ons luisterde, wij stelde wat voor en zij boden gelijk verschillende mogelijkheden aan. Wat mij verder nog opviel was dat ze niet alleen het interieur op elkaar afstemmen, maar ook de verdere omgeving van het huis, ze gaven ons tips wat we er allemaal voor extra’s bij konden voegen.

Modelwoning-inrichten-binnen-90-dagen-verkocht-Huis-met-Stijl-Casa-Leblon-Almere-Syntrus-Achmea

Het werk is fantastisch

Eenmaal alles voor elkaar, waren de medewerkers van Colors @ home bij ons aan de slag gegaan om alles zo goed mogelijk in te richten. Na een tijdje waren alle beslissingen genomen en was er een hele nieuwe inrichting ontstaan. Mijn man en ik zijn zo onder de indruk, we hebben Colors @ home heel erg bedankt! Iedereen die een kijkje komt nemen is positief over het werk wat ze verricht hebben. Perfect op elkaar afgewerkt en perfecte indeling.