Altijd de nieuwste tuintrends

Houdt u van modern en innovatief? En ziet u deze kwaliteiten graag terug in uw tuin? Overweeg dan eens uw tuin door BTO Tuinen onder handen te laten nemen. Anno 1997 is dit bedrijf al actief in de tuinaanleg in Zwolle en omstreken. Voor iedere tuinstijl heeft BTO een oplossing. Wat er ook maar moet gebeuren, of dat nou het aanleggen van een vijver is of het plaatsen van een tuinhuisje; alles is inbegrepen. Ieder facet is volledig gedekt, zodat u geen ander bedrijf meer hoeft in te schakelen.

 

Ook klassiek is mogelijk

Als u liever een classicistische Engelse tuin heeft, of graag rondloopt in een tuin in Franse stijl, dan kan dat natuurlijk. In de ontwerpfase kunt u al uw wensen op tafel leggen, zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Ook voor een klassieke tuinaanleg in Zwolle moet u daarom bij BTO Tuinen zijn. De tuinexperts van BTO hebben iedere stijl onder de knie.

 

Genieten van de mooiste sierbestrating

Geen tuin is natuurlijk compleet zonder een perfect aangelegd looppad. Een op de juiste manier ontworpen route kan een wereld van verschil maken voor de sfeer in uw tuin. Ook de kleur en het materiaal van de tegels of stenen zijn van belang. Dit alles nemen de experts van BTO Tuinen mee in het tuinontwerp. Daarmee bent u verzekerd van een hoogwaardige tuin die iedere bezoeker versteld zal doen staan. Bij wie u aan moet kloppen voor de perfecte tuinaanleg in Zwolle is geen mysterie meer!