V&W Adviseurs

V&W Adviseurs staan altijd voor je klaar met vrijblijvend advies

V&W adviseurs staat voor jou klaar als jij advies nodig hebt over een bepaalde hypotheek. Zij hebben dan ook veel ervaring en zijn gespecialiseerd in het advies geven op het gebied van hypotheken. Iedereen die in dienst is bij V&W Adviseurs is dan ook hoog opgeleid op het gebied van hypotheken. Dit is voor jou al een zekerheid dat je goed wordt geholpen zonder dat er kleine problemen opspelen bij jou.  Zij hebben ook veel tevreden hypotheek klanten in vele plaatsen.

Verhuizen

Persoonlijke ervaring bij V&W Adviseurs

Zelf wou ik samen met mijn man een huis kopen, maar zonder hypotheek gaat dat natuurlijk niet. We hadden dat voorheen nooit gedaan, dus wij wisten niet wat ons te wachten stond en hoe we nu verder moesten. Bij V&W Adviseurs hebben kennissen van ons ook een hypotheek afgesloten, waar ze dan ook al tevreden mee zijn.Zij hebben ons dit geadviseerd en hebben hiernaar ook geluisterd. We hebben eerst de website bekeken voor meer informatie en vervolgens hebben wij opgebeld  voor meer informatie.

We waren al snel verkocht en wilden graag een hypotheek afsluiten. We kregen dan ook veel advies wat erg fijn was voor ons. We hadden nooit iets gedaan met een hypotheek. We gingen eerst rond de tafel zitten om hierover te brainstormen en uiteindelijk kwamen we bij een oplossing samen met onze adviseur. Ik denk niet dat wij het zonder de hulp van dit bedrijf hadden kunnen doen. Ik ben zeer tevreden over de communicatie en de samenwerking, zeker een aanrader dus!

Sleutel

Meer weten?

Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie of neem contact op met een van de medewerkers van V&W Adviseurs.