sierbeton-online-logo-1438865503

Simpele tuinbanken besteld

bank-beton-150cm-grijsEen tijdje geleden heb ik heel erg veel geld uitgegeven aan tuinbanken. Die tuinbanken die ik toen had aangeschaft hadden het nog geen twee jaar volgehouden. Helaas was de van de tuinbanken ook verlopen en daar kon ik niks meer mee. De banken konden niet meer gebruikt worden en daarom heb ik alles weggegooid. Deze keer wilde ik banken die door weer en wind mooi bleven en daarom heb ik gezocht naar simpele tuinbanken van beton.

Makkelijk online besteld

Heel toevallig kwam ik online de tuinbanken tegen die ik wilde hebben. Voordat ik deze wilde gaan bestellen, heb ik eerst gekeken of ik bij mij in de buurt goedkopere banken kon vinden. De banken die ik uiteindelijk had gevonden waren een heel stuk duurde dan op de website.

De afmetingen van de tuinbanken online paste ook veel beter in mijn tuin en daarom heb ik besloten om twee tuinbanken te bestellen bij Sierbetononline.nl. Het plaatsen van de bestelling ging heel erg makkelijk.bank-beton-150cm-antraciet

Voor de nieuwe bank wilde ik wel een aantal kussens hebben, omdat een betonnen bank nogal hard kan zijn. Op een afbeelding had ik hele mooie kussens gezien die mooi op het bankje zouden passen. De kussens waren ook nog eens van stevig materiaal gemaakt.

Binnen een week werden de banken bij mij thuis afgeleverd. Eigenlijk had ik de banken iets lichter voorgesteld, maar de kleur vond ik nu juist veel mooier dan op de foto. De tuinbanken heb ik in de tuin gezet en de kussentjes konden er op!