logo-bouw-handel

Rookkanaal zelf samenstellen

Niks is fijner dan thuiskomen in een warm huis als het buiten heel erg koud is. Om dit nog aangenamer te maken wilde ik heel graag een open haard laten plaatsen. Het leek mij namelijk heel erg fijn om thuis te komen en dan met de open haard aan tv te kijken.

Bestellen via het internethelexlog_1_2 isoduct_rookkanalen_-_3

Ik had al een hele mooie open haard op het oog alleen moest ik zelf nog een goed en veilig rookkanaal bestellen. Dit is de eerste keer dat ik zoiets moest bestellen en ik wist er eigenlijk niks over. Mijn zoektocht begon daarom ook op het internet.

Al snel kwam ik op de website van Bouw-handel terecht en hier hadden ze en groot aanbod. De merken die ze hier aanboden waren Isoduct en Helex. Beide zijn goede merken maar ik was opzoek naar een speciaal model van Isoduct. Ik had namelijk gelezen dat Isoduct een van de veiligste rookkanaal maakte en dat sprak mij natuurlijk aan.

Het rookkanaal kon ik op de website helemaal zelf samenstellen en zo wist ik zeker dat het allemaal ging passen. Er was al een lijst gemaakt met onderdelen die ik moest bestellen en de afmetingen hiervan. Dit moest allemaal goed gaan want als ik de verkeerde onderdelen zou bestellen dan zou de woonkamer blauw staan van de rook.

Het bestellen ging heel makkelijk en het pakket heb ik dezelfde week nog mogen ontvangen. Volgende week word de open haard en de het rookkanaal geplaats, ik ben benieuwd!