logo-coolsummer

mitsubishi airco gekocht

Afgelopen week heb ik een mitsubishi airco voor in ons kantoorpand. Het is al een lange tijd erg benauwt en daar wilde we graag wat aan doen. Op internet staan natuurlijk ontzettend veel aanbieder. Wij zijn vervolgens bedrijven gaan vergelijken en kwamen uiteindelijk bij Coolsummer Venlo uit toen we onder ” mitsubishi airco ” zochten. Dit bedrijf heeft eigenlijk alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf. Namelijk een goede service, scherpe prijzen en kwaliteit. Dit word ook meerdere keren bevestigd op het internet door middel van recensies.

Geweldige servicecoolsummer

Op de website heb je de mogelijkheid om online een bestelling te plaatsen. Hier heb ik direct gebruik van gemaakt. Het fijne is dat elk product een goede omschrijving heeft, zodat je precies weet wat je koopt. Daarnaast heeft de webshop een goede bestelmodule, zodat je alle stappen eenvoudig kan volgen. Zodra je gaat bestellen heb je de mogelijkheid om op meerdere manieren te bestalen. Persoonlijk vind ik dat erg fijn! Zodra je de bestelling plaatst, krijg je via de mail een bevestiging, zodat je te allen tijde de gegevens bij de hand hebt.

Het bedrijf heeft goed nagedacht over de wensen van de klant. Het is daarom zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website.