Gratis levering bij 40 m² of meer!

Wilt u optimaal profiteren van de beste aanbiedingen? Dan raden we u zeker aan om eens te kijken bij Tegels33.nl. Zo krijgt u bijvoorbeeld bij een bestelling van 40 m2 of meer, de tegels gratis in huis. Daar bovenop garandeert Tegels33 u de laagste prijsgarantie. Dit neemt niets weg van de kwaliteit van de tegels. Tegels33 biedt namelijk alleen A-kwaliteit, 1ste keus tegels aan! Zo vindt u in het assortiment veelal Italiaanse en Spaanse tegels. Welke tegels gaat u binnenkort bestellen? Tegels voordelig bestellen bij Tegels33.nl. Bekijk het compleet aanbod en kom tot een conclusie!

Waarom zou u kiezen voor Tegels33? Ten eerste omdat Tegels33 een ruim assortiment heeft. Ze zijn tegelspecialisten en kunnen u dus ook optimaal op maat helpen met het maken van de juiste keuze. De tegels worden aangeboden tegen de laagste prijsgarantie, zo bent u verzekerd van de scherpste prijs. Daarnaast is het ook zo dat u van alle tegels een gratis proefstuk kunt ontvangen en bieden ze ook nog eens betalen onder rembours aan. De voordelen zijn oneindig. Al overtuigd van Tegels33? Bekijk snel de webwinkel en bestel online!

Bezoek eens de showroom van Tegels33.nl. In de showroom staan er een grote aantal tegels als showvloer verwerkt, zo kunt u meteen goed zien welke tegels bij u passen. Daarnaast zijn er nog een groot aantal tegels die helaas niet in de showroom passen. Echter kunnen ze deze wel vanuit het magazijn naar de showroom halen. Als u van tevoren een afspraak maakt, worden de gewenste tegels naar de showroom gehaald en kunt u ze bekijken. De showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend en u kunt gewoon naar binnenlopen. Welke tegels gaat u binnenkort bekijken in de showroom van Tegels33.nl?