Goedkope tegellijm van topkwaliteit bij Tegelmegashop.nl

U gaat vloertegels of wandtegels leggen en nog op zoek naar de juiste tegellijm? Goedkope tegellijm van topkwaliteit bij Tegelmegashop.nl. Wij zijn sinds jaren dé specialist in tegels en tegel toebehoren van alleen de beste kwaliteit. Maak eens gebruik van onze online shop, waar u binnen enkele stappen de gewenste tegels bestelt en daarbij de juiste tegellijm. Reken uw bestelling af via de veilige en betrouwbare betaalsystemen en krijg uw bestelling binnen een paar dagen bij u thuisbezorgd. Natuurlijk kunt u voor het bestellen van tegels en tegellijm ook onze showroom bezoeken. Deze ligt nabij het Retailpark en Outlet Center in Roermond. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Twee soorten tegellijm van Sopro

Bij Tegelmegashop.nl werken we alleen met A-merken producten, zodoende vindt u bij ons tegellijm van het A-merk Sopro; gegarandeerd de beste kwaliteit. U heeft hierbij keuze uit twee verschillende soorten tegellijm. De Sopro FKM444; deze tegellijm is alleen te gebruiken voor vloer- of wandtegels van natuursteen. Gebruik u geen natuursteen tegels, kies dan voor Sopro 808. Deze is geschikt voor alle tegelsoorten op natuursteen na. Wanneer u toch de verkeerde lijm gebruikt, kan het voorkomen dat er vlekvorming op de tegel ontstaat. Dat willen we natuurlijk voorkomen. Heeft u vragen over de twee soorten tegellijm of wellicht over het gebruik ervan? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen of bezoek onze showroom.

Tegelmegashop; een passie voor tegels

Tegels zijn onze passie en willen dit ook graag aan u laten zien. Met ons ruime assortiment A-kwaliteit tegels hebben wij altijd een passsende tegel voor u, of u nu op zoek bent naar een vloertegel voor in de woonkamer, een wandtegel voor de badkamer of een prachtige tegel voor op uw terras. Bekijk ons aanbod in onze online shop en bestel ze eenvoudig online of kom ons aanbod bewonderen in de showroom, waar aan meer dan 1000m2 aan tegels voor u is uitgestald. Tegelmegashop; alleen de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen! Vraag eens vrijblijvend een offerte bij ons op!