ketel

Een CV Ketel van kwaliteit!

CV Ketel Het kopen van een goede CV ketel is erg belangrijk, hier is mijn broer pas geleden maar weer achtergekomen. Hij had namelijk een oude CV ketel gekocht en deze ging al binnen een jaar kapot. Hij had om een vage reden ook geen garantie meer en daarom moest hij opzoek naar een nieuwe ketel. Ik heb deze problemen vroeger ook gekend alleen ik ben Holland Warmte gelukkig tegengekomen. Dit bedrijf biedt service en kwaiteit aan en dat is precies waar ik naar opzoek was.

Ik had zelf ook een ketel die snel kapot ging en daarom koos ik voor dit bedrijf. Hier heb je namelijk 13 jaar garantie en buiten dat zullen ze 24/7 voor jou beschikbaar zijn als je problemen hebt met de ketel. Ik heb hier nu al een aantal jaar een ketel en ik heb eigenlijk nooit een probleem gehad. Mijn broer moest dus ook een nieuwe ketel kopen en daarom heb ik hem over Holland Warmte verteld. Dit leek hem wel wat en daarom zijn we samen naar de website toegegaan, dit beviel hem wel en uiteindelijk bestelde hij dezelfde ketel als ik.

cvEen goede tip!ketel

Mijn broer kreeg de ketel de volgende dag al binnen. Daardoor had hij al snel weer verwarming en warm water. De experts van dit bedrijf hebben het apparaat snel geinstalleerd en als er iets is dan kan hij ze meteen opbellen, hier is hij erg blij mee en hij is mij dan ook erg dankbaar voor de tip die ik hem gegeven heb.