Ontruiming woning door Seniorenhulp

Doordat mijn buurvrouw al aardig op leeftijd is wilde ze graag verhuizen naar een zorginstelling. Zonder hulp hield ze het niet langer meer vol. Zo een verhuizing is erg lastig voor een oude vrouw als mijn buurvrouw. Ik hoorde van Seniorenhulp, een bedrijf die ouderen met plezier helpt bij alle verhuisactiviteiten. Ontruiming woning is een dienst van Seniorenhulp, waarbij de woning netjes en goedgekeurd achter word gelaten door professionals. Ook het achtergebleven inboedel krijgt dankzij het bedrijf een nieuwe bestemming, wat de klant een interessante opbrengst kan leveren. Behalve ontruiming woning doen ze ook aan andere diensten, vrijwel alle verhuisactiviteiten!

Overtuigd

Toen mijn buurvrouw bezig was met het verhuizen naar de zorginstelling, vertelde ik haar dat ze eens contact op moest nemen met Seniorenhulp Nederland. Ik vertelde haar wat voor voordelen het kon hebben voor haar als ze met het bedrijf in zee ging. Ze was al snel overtuigd en nam direct een afspraak voor het ontruimen van haar woning. De werknemer vertelde haar nogmaals alle voordelen die zij kreeg en dat waren onder andere:

  • Het netjes opleveren van de woning aan de verhuurder of koper.
  • Het geheel legen van de woning
  • Inboedel opkopen (meer informatie op de website)
  • Transport van goederen
  • In zee met een gespecialiseerd verhuisbedrijf

Service

Na de verhuizing belde mijn buurvrouw mij op en vertelde dat ze erg tevreden was met het bedrijf. Ze vond dat de werknemers zeer ervaren en vakkundig te werk gingen. Ze hoefde geen enkele moeite te doen! Kortom: Mijn buurvrouw vond het een top bedrijf met een uitstekende service!