Boxx on Wheels als je wilt gaan verhuizen!

3 Voor al je verhuis klussen heb je nu de Boxx on Wheels. Dit is een super handige aanhangwagen die een dak heeft. Hierdoor blijven je spullen tijdens een verhuizing lekker droog en wind vrij. Je wilt natuurlijk niet dat een tv of dergelijke helemaal nat geregend worden tijdens het verhuizen naar je nieuwe woning. Ik heb zelf hele goede ervaringen met dit bedrijf en vandaar dat ik besloot om hierover te schrijven. Ik hoop dat jullie er misschien ook wat aan zullen hebben in de toekomst.

Hoe ben ik hier op gekomen?2

Het zit zo ik ben een tijdje geleden verhuisd naar een woning in het centrum. Zo heel veel spullen had ik niet die ik mee zou nemen naar de nieuwe woning. Vandaar dat ik dus geen busje wilde bestellen aangezien dit meteen een stuk duurder is. Zo ben ik op het internet gaan kijken naar wat de andere mogelijkheden zijn. Via een link kwam ik terecht op de Facebook pagina van Boxx on Wheels. Hier op stond een aanhangwagen te huur voor een hele mooie prijs. Dit was precies wat ik nodig had en besloot daarom maar om er een te huren.

Het huren van de wagen!

Het huren ging vrij makkelijk aangezien ik gewoon een datum kon aangeven van wanneer tot wanneer ik de aanhangwagen zou willen huren. Het systeem kijkt dan of die beschikbaar is en dan hoef je allen nog maar te betalen. Op die dag kan je de wagen ophalen en ook daarna weer netjes terug brengen! Wat mij betreft dus ideaal.1