Op zoek naar een hovenier in Goirle?

Wanneer je op zoek bent naar een hovenier Goirle dan kan ik je adviseren om eens op de site van Leon van den Berg Tuinenklussen te kijken. Op deze site zie je op de portfolio verschillende klussen die dit bedrijf heeft gemaakt. Zo kan je een beetje een idee krijgen at je van dit bedrijf kan verwachten. Mocht je interesse hebben, maar nog niet helemaal erover uit zijn hoe de tuin er precies uit moet zien, neem dan contact met deze hovenier op. Dit kan door middel van het invullen van de contactformulier op hun site, of maak telefonisch een afspraak.  hovenier Goirle

Zeer mooi resultaat

Nadat wij de hovenier uit Goirle de opdracht hadden gegeven om onze tuin onder handen te nemen, ziet onze tuin er nu bijzonder mooi uit. Niet alleen hebben wij nu een mooi terras in onze tuin, maar ook twee mooie bloembakken met bijzonder mooie bloemen erin. Voor het terras hadden wij de keuze uit verschillende soorten stenen, te denken aan:

  • * Leiplaten
  • * maaskeien
  • * lava
  • * marmer

Eigenlijk teveel om op te noemen waaruit wij een keuze konden maken. Zelf hebben wij gekozen voor leiplaten, vooral omdat hierdoor onze tuinmeubels hier beter op uit komen. Mocht je interesse hebben in de mogelijkheden wat Leon van den Berg Tuinenklussen voor je kan betekenen maak dan snel een afspraak.