Blaas uw tuin nieuw leven in

Vaak is een tuin na een aantal jaren wat minder aantrekkelijk geworden. Verouderde tuinstoelen en overwoekerde gazonnetjes maken dat het tuinwerk vaker uitgesteld wordt. Hoog tijd om daar wat aan te doen dus. En door de jarenlange ervaring maakt BTO Tuinen van uw tuin weer een paradijsje! Van ontwerp tot aanleg wordt alles met de uiterste precisie en professionaliteit aangepakt. Het bedrijf is al sinds 1997 actief in de regio Zwolle en omstreken. Dus bent u toe aan een nieuwe tuinaanleg in Zwolle; neem snel een kijkje op de website!

logo-bto-tuinen

Houtbouw en schuttingen

Bij BTO Tuinen kunt u ook terecht voor een prachtig tuinhuisje, relaxte serre of een mooie veranda. Wat er ook maar nodig is om van uw tuin een lustoord te maken, niet is te gek. Ook het plaatsen van schuttingen tegen het gegluur van de buren is geen enkel probleem. Samen met u worden de mogelijkheden besproken. Ook kunt u al uw wensen kenbaar maken, zodat op basis daarvan het perfecte ontwerp gecreëerd kan worden. BTO Tuinen zal er alles aan doen om uw dromen waar te maken!

Het aanleggen van sierbestrating en vijvers

Wij zouden het woord totaalpakket niet in de mond durven nemen als we niet ook uw sierbestrating zouden doen. Een knus looppad naar de vijver kan wonderen doen voor de sfeer van uw tuin. Heerlijk kabbelend water waar u van kunt genieten vanaf uw veranda. Klinkt dat niet mooi? Voor een tuinaanleg in Zwolle realiseert BTO Tuinen al uw tuindromen!