Totale renovatie van uw dak in Breda

Flat roof covering works with roofing feltNa een hevige regen- of hagelbui, een flinke storm of andere vormen van heftig weer, kan uw dak beginnen te lekken. Dit is vanzelfsprekend erg vervelend, zeker als u tevens last krijgt van waterschade aan het houtwerk van uw dak, aan belangrijke documenten, fotoalbums, of bijvoorbeeld oude kinderboeken. Om de lekkage tegen te gaan en een verdere waterschade aan uw spullen te voorkomen, kan een totale renovatie van uw dak de oplossing bieden. Voor een totale renovatie van uw dak in Breda kunnen onze gespecialiseerde en ervaren dakdekkers u verder helpen. Een totale renovatie van uw dak kan ook interessant zijn als u uitgekeken bent op uw huidige stijl en bijvoorbeeld over wenst te stappen naar een rieten dak. Vraag eens een offerte op bij bredadakdekkers.nl.

Dak volledig op laten knappenDakdekker-bedrijf-Logo-Homepage

Het opknappen van uw dak is voornamelijk nodig als er dakpannen weggewaaid zijn, als er kleine scheurtjes en barstjes in uw dakbedekking zijn ontstaan, enzovoorts. Dit gebeurt over het algemeen in ruig weer, of door ouderdom. Gevolg van dergelijke schade aan uw dak, is dat het houtwerk onder uw dak verrot kan raken of kan gaan schimmelen. Dit is vaak lastig of zelfs helemaal niet te herstellen, waardoor het hout soms volledig vervangen moet worden. Om dergelijke situaties tegen te gaan, kan een totale renovatie van uw dak aan te bevelen zijn.

Uw dak vervangen

Een andere situatie waarin huishoudens kiezen voor het vervangen van hun dak, is bijvoorbeeld als men niet langer tevreden is over de dakbedekking. Op een schuin dak kan bijvoorbeeld worden overgestapt van een dakbedekking met dakpannen naar een rieten dakbedekking. Andersom kan het ook, als bijvoorbeeld blijkt dat het onderhouden van een rieten dak te kostbaar wordt. De overstap naar een dak met dakpannen is dan een goedkopere oplossing in de meeste gevallen. Onze dakdekkers kunnen u hierover adviseren.Workers installing roofing felt with heat