Maak kennis met het unieke LED plafond van Lumick

Ben je op zoek naar een unieke manier om je kantoorpand, winkel, vergaderruimte of praktijk een bijzonder tintje te geven? Dat kan met een uniek LED plafond met een afbeelding naar keuze. Zo kun je onder andere kiezen voor een mooie lucht met wolken of een strakblauw lucht. Op deze manier voelt het alsof je in een zomerse omgeving bent; vooral in de winterperiode is een vrolijk en zomers LED plafond van Lumick extra welkom.

Lumick: voor alle ruimtes

Wat is het idee achter een LED plafond van Lumick? Door deze in het plafond te plaatsen creëer je een zomerse en unieke look in een ruimte. Wanneer je naar boven kijkt, lijkt het het of je door een raam naar de lucht kijkt. Wanneer je als team zit te vergaderen, als patiënt op de tandartsstoel ligt of als bezoeker door een ziekenhuis wandelt: in ieder situatie is een LED plafond een uitstekende manier om voor een unieke daglicht-ervaring te zorgen. Je kunt een ruimte helemaal opfleuren en een unieke touch geven door te kiezen voor een LED plafond.

Bij het kiezen van een LED plafond bepaal je zelf welke afbeelding je graag wilt gebruiken. Je kunt kiezen voor een strakblauwe lucht, maar ook voor een wolkenlucht of een blauwe lucht met hier en daar een palmboom of een vliegtuig. Naast plafonds kun je ook kiezen voor mooie kunst aan de muur. Hierbij heb je de keuze uit tal van mooie prints die een ruimte enorm kunnen opleuken.