Ben jij op zoek naar een tuinontwerp?

W en W Tuinen houdt zich bezig met verschillende diensten. Zij bieden drie diensten aan: tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Het bedrijf heeft jarenlang ervaring en zorgt ervoor dat de tuinen er weer tiptop uitzien. Het bedrijf is zelf gevestigd in Brielle, maar kent verschillende werkgebieden. De werkgebieden zijn Zuidland, Spijkenisse, Rozenburg, Rockanje, Oostvoorne, Maassluis, Hellevoetsluis en Brielle. Ook kennen ze verschillende hovenieren. Een voorbeeld hiervan is hovenier in Oostvoorne.

Tuinontwerp

Voor het ontwerpen van tuinen wordt er gebruik gemaakt van een 3D tuinontwerp. Aan de hand van een 3D tuinontwerp kan de klant van tevoren al zien hoe de tuin uiteindelijk eruit zal zien. Dit is een goede manier om klanten te kunnen laten zien hoe de tuin gerealiseerd kan worden. Mensen krijgen een beter beeld van de tuin en hebben ook daadwerkelijk een goed zicht op hoe het er uiteindelijk uit gaat zien. Voor het ontwerpen van een tuin is het belangrijk om de wensen van de mensen in kaart te brengen. Hierdoor kun je je klanten beter begrijpen. Na dat de wensen duidelijk zijn, worden de woning en de tuin gemeten door het bedrijf. Bij het ontwerpen van de tuin wordt tijdens de inventarisatie ook gekeken naar bepaalde aspecten. Denk bijvoorbeeld aan de stand van de zon of de bodemgesteldheid. Ook wordt er gekeken naar de zichtassen vanuit de tuin en woning. Er wordt dus gekeken wat er gezien kan worden vanuit de tuin en woning. Bij het ontwerpen van de tuin staan de wensen van de mensen centraal. De kennis en de inzichten van de specialisten worden wel ingebracht in het ontwerp.

Aandachtpunten bij tuinontwerp

Er zijn verschillende aandachtspunten, die het bedrijf aanhoudt, bij het ontwerpen van een tuin. Zo wordt er rekening gehouden met het budget van iemand. Ook wordt er rekening gehouden met de materialen die gebruikt zullen worden. Bij het materiaal, wat voorgesteld wordt, word er een offerte opgemaakt voor de klant. Hierdoor krijgt de klant een inzicht van de totale kosten. Het is altijd fijn om te weten wat je van tevoren voor iets betaald.  Verder is het belangrijk dat de tuin een bepaalde uitstraling krijgt.