Ontruiming woning

Mijn ouders zijn beiden uit de tijd. Toen mijn moeder als laatste overleed stonden we echt te kijken met de woning en de inboedel daar van. We wisten totaal niet wat we er mee aan moesten. En zijn dus een beetje gaan zoeken op het internet naar bedrijven die doen aan ontruiming woning.  In eerste instantie kwamen we uit bij een aantal verhuisbedrijven maar we wisten niet goed wat we aanmoesten met de spullen als de woning eenmaal ontruimt was.Galerij8

Na een gesprek te hebben gehad met een makelaar om het huis te verkopen heeft hij ons door gewezen naar Seniorenhulp Nederland. We hadden een kijkje op de website genomen en het sprak ons meteen aan. Na ontruiming van het huis was het mogelijk om de inboedel te laten opkopen. Dit was precies waar we voor zochten dus hebben we contact opgenomen.

De ontruiming van de woning is erg netjes gebeurd. Alle spullen zijn verwijderd uit het pand en het pand is ook nog eens een keer goed schoon gemaakt. Van tevoren heb ik met Seniorenhulp Nederland afgesproken welken spullen opgekocht konden worden en welke spullen een emotionele waarden hebben die wij graag zelf zouden willen houden.

Galerij1-575x350

De ontruiming van de woning is vlekkeloos verlopen en wij zijn echt super tevreden met Seniorenhulp Nederland.  We hopen dat iemand anders nog plezier kan hebben van de opgekochte meubels aangezien deze later nog verkocht worden op een veiling.  Wij zijn in ieder geval blij dat we van het gedoe met het huis af zijn.