Moderne keuken(s)

Moderne keuken(s) bekijken

Moderne keuken(s) kan je in de showroom van Middelkoop meer dan genoeg bekijken. Zodra je op de website van dit bedrijf gaat kijken, zie je al heel veel verschillende modellen staan. Kies jij het liefste voor een moderne, een eigentijds of een budget model. Het is hier allemaal te vinden en nog veel en veel meer. Het is al leuk om alle modellen op het internet te bekijken. Maar om echt het gevoel erbij te krijgen, of een bepaald model wel iets voor mij is, moet ik er doorheen kunnen lopen. Dat is ook mogelijk want in de showroom staan veel keukens opgesteld. Het ene exemplaar is nog mooier en luxer dan het andere. Ook zijn de modellen verschillend. Je kan er namelijk voor kiezen om een recht model te hebben, eentje in een L vorm en zelf in de U vorm zijn er diverse te vinden.

Moderne keuken(s) shoppen

Omdat ik eerdaags de sleutel krijg van mijn nieuwe woning was ik al op zoek naar een moderne keuken(s). Tegenwoordig is het zo dat de nieuwe huizen zonder een keuken worden opgeleverd, mits je hier voor getekend heb en de aannemer een keuken komt plaatsen. In eerste instantie leek mij dit wel iets, maar toen ik de voorbeelden kreeg te zien heb ik afgehaakt. Ik wilde beslist geen standaard model in mijn nieuwe huis krijgen. Daarom ben ik zelf op zoek gegaan en er meteen een leuke dag van gemaakt.

Samen met een paar vriendinnen zijn wij op keuken jacht gegaan. Erg gezellig en zo zie je nog eens wat. De eerste winkels waar wij heen waren gegaan waren niets. In een paar waren de verkopers zelfs te beroerd om te komen helpen. Dat was in de winkel van Middelkoop heel anders. Bij binnenkomst werden wij al van harte welkom geheten en dat doet meteen heel anders aan.  Moderne keuken(s)

Bijzonder goed geholpen

Wanneer je een zaak binnen loopt en je vriendelijk gedag wordt gezegd door een medewerker, doet je goed. Mij in ieder geval wel. Je hebt meteen het idee dat je welkom bent en dat voelde ik in deze winkel meteen. Ook werd er gevraagd of wij al geholpen konden worden of liever eerst rustig door de showroom wilde lopen. Wij kozen in eerste instantie voor het laatste. Mochten wij vragen hebben dan konden wij altijd bij deze verkoper terecht.

Wij hebben heerlijk door alle modellen gelopen en goed kunnen bekijken. In sommige modellen ben ik even achter het fornuis gaan staan. Op deze manier kreeg ik het gevoel of het wel iets voor in mijn nieuwe woning was. Bij twee verschillende opstellingen had ik een goed gevoel. Het ene model was in een u vorm, erg mooi en praktisch. Het andere model was met een kook eiland. Het gasfornuis staat dan als het ware in het midden van de keuken, los van het aanrecht. Ook hier kreeg ik een goed gevoel over. Eigenlijk was het best wel moeilijk om een keuze te moeten maken uit zoveel mooie modellen.

De verkoper heeft mij goed geholpen

In de showroom bij Middelkoop, heb ik zeer veel bijzonder mooie keukens gezien. Eigenlijk teveel, want ik viel van de ene verbazing in de andere. Natuurlijk had ik op papier wel de maten gekregen, maar om dit in de praktijk te zien is toch anders. De verkoper heeft mij goed geholpen daar bepaalde tips te geven. Een van deze tips was om te wachten tot ik de sleutel van de woning kreeg. Hierdoor kon ik makkelijker bekijken of de modellen die ik had gezien daadwerkelijk wel in mijn nieuwe woning zal passen. Wat ik helemaal geweldig vond, was de mogelijkheid dat er een medewerker langs zal komen om te kijken wat er zoal mogelijk was.

Maar goed ook dat ik niet meteen een keuken had gekocht, voordat ik de sleutel kreeg. Want waar ik geen rekening mee had gehouden waren de deuren die in deze ruimte aanwezig waren. Hierdoor bleef er maar een beperkte ruimte over om een keuken te plaatsen. Het kookeiland was hierdoor al meteen komen te vervallen. Jammer, want dat leek mij een geweldig model. Moderne keuken(s)

Een zeer mooi model gevonden

Inmiddels woon ik alweer een half jaar in mijn nieuwe woning. De verhuizing verliep snel en goed. Net zoals het plaatsen van een mooie nieuwe keuken. Uiteindelijk is het een L-vormig model geworden. Puur om het feit dat ik anders geen ruimte meer zal hebben c\voor een kast en een kleine eethoek. Gelukkig dat de medewerker van Middelkoop hier meer kijk op had en de juiste maten had opgenomen. Anders had ik nu een model gehad, waar de buren van mee konden genieten. Veel te groot dus.

Omdat ik ervan uit was gegaan dat mijn keuken groot genoeg was voor een kookeiland, heb ik nu meer ruimte over. Achteraf gezien ben ik blij dat ik dit model niet heb gekozen, want dan had ik bijna geen mogelijkheid om normaal achter het fornuis te staan. Nu heb ik een mooie, boerenkeuken, met de aller luxe keukenapparatuur. Waar ik heel erg blij mee ben is de wand met een koffiezetter. Hier heb ik altijd van gedroomd en dat is nu werkelijkheid geworden.

Kom gezellig shoppen in deze showroom

Elke keer wanneer eer iemand gezellig bij mij op visite komt, krijg ik complimentjes over mijn nieuwe huisje en in het bijzonder over mijn geweldig mooie keuken. Zelf ben ik hier ook ontzettend tevreden over en ben blij dat ik bij Middelkoop ben terecht gekomen. Hier is de service zo goed en de keuze enorm. Alleen al door de showroom lopen maakt het allemaal heel erg bijzonder leuk. Heb je een vraag, stel die gerust. De vakkundige medewerkers helpen jou graag aan een zeer mooie en luxe keuken. Ook het apparatuur van verschillende goede merken, kan je hier kopen. Al met al is dit een bedrijf waar je zeker goed kan slagen en de juiste service krijgt die je van een bedrijf mag verwachten.

Ondanks de goede service kan het zijn dat er een klacht is, ook dan is het mogelijk om hierover een medewerker te spreken. Moderne keuken(s)