Glas in lood, je vindt ze op EdelGlas.nl

Glas in lood heeft de mogelijkheid om die ene gang of de gehele kamer een heel ander aanzicht te verschaffen. En, dat is nu net waar je als lezer van dit blog naar op zoek bent. Dit soort ramen zijn een ware sieraad ter verfraaiing van jouw huis. En, dankzij de vele mogelijkheden wat betreft stijlen via de website van Edel Glas kun je dit raam geheel naar jouw smaak laten inrichten. Op deze manier straalt het raam geheel jou of jullie stijl uit en is het een uitlating van jullie of jou gevoel.

edelglas1

De firma Edel Glas produceert naast dit soort ramen ook nog glazen deuren waar ook veel mogelijk is. Wellicht raak je na de aanschaf van dit soort raam wel geheel in de ban van alles wat Edel Glas produceert en schaf je na het lezen van dit blog artikel wellicht ook nog een glazen deur aan die je ook geheel kunt aanpassen naar jouw smaak.

glasinlood3

Deze en nog meer andere stijlen zijn te aanschouwen op de website van Edel Glas. Als je het goed aanpakt kan het zelfs zo zijn dat met de inbreng van dit soort ramen de waarde van de woning of het aanzicht ervan wat betreft de gevoelswaarde toeneemt. Wist je trouwens dat de firma Edel Glas de glas in lood produceert volgens de Gulden Snede?

glasinlood2

 

Pure verrijking

Of, wat dacht je bijvoorbeeld van een glas in lood als gebogen glas ter verfraaiing van jullie interieur? Je kunt het zo gek niet krijgen of het is mogelijk via Edel Glas.