Tip: Dahua

Via een goede vriend kwam ik terecht bij Dahua. Hij was altijd al super tevreden over dit merk en daardoor heb ik via Alarmsysteemexpert.nl mijzelf georiënteerd. Vervolgens ben ik naar een showroom van Alarmsysteemexpert.nl geweest in Gorinchem. Er zit nog een andere showroom in IJsselstein. Na een fijn gesprek, waarbij zij mij echt goed hebben geholpen met mijn keuze heb ik de producten besteld. De producten waren de volgende dag al binnen.

Logo

Wie is Dahua?

Voor wie Dahua niet kent: Dahua is één van de grootste leveranciers ter wereld op het gebied van video surveillance producten. Het bedrijf is gespecialiseerd in videobewaking technology, het ontwerpen en vervaardigen van CCTV en videobewakingsproducten. De product lijn varieert van camera’s en DVR’s tot videomanagement software.

dahua

Meer dan tevreden

Ik maak nu al jaren gebruik van hun producten en ik ben hier meer dan tevreden over. Ik zal dus ook zeker niet snel overstappen. Een enkele keer heb ik moeilijkheden gehad met de camerabeelden, maar vervolgens hebben zij mij hiermee geholpen. Je krijg bij Dahua producten volledige garantie en support en dat is gewoon super handig. Dat betekent dat het team jou direct komt helpen met problemen, waarbij bijvoorbeeld een medewerker je project volledig kan ondersteunen of via Teamviewer op afstand kunnen helpen (tijdelijk inloggen in uw pc en het camerasysteem).

Camerabewaking

Ik ben heel erg tevreden en ik kan iedereen aanraden om gebruik te maken van de producten van Dahua. Ze leveren uitstekende service en kwalitatief goede producten voor een scherpe prijs.